Partipåmelding høsten 2017

Partipåmelding for nye gymnaster f.o.m. 1.august

Påmelding for nye gymnaster åpner 1.august. Websiden med lenken aktiviseres kl. 08.00 1.august.

Treningstilbudet

Beskrivelse av treningstilbudet i de ulike partiene oppdateres i disse dagene, og vil legges ut fortløpende på våre hjemmesider. Se under menyvalget "Treningstilbud" for riktig parti.

 

 

 

 

I mellomtiden kan du gjøre deg godt kjent med våre retningslinjer rundt partipåmelding, ventelister, fakturering mm.

Registrerte gymnaster får automatisk tildelt plass på høsten

Hvis din gymnast vil fortsette på det samme partiet, trenger du ikke gjøre noe. De som allerede er påmeldt V2017 flyttes automatisk over til tilsvarende parti H2017.

Ungdomspartiet 13+ utgår fra treningstilbudet. Ungdom (f.2004 og senere) får et treningstilbud innfor Troppsgymnastikk og/eller Apparatturn. Hvis din gymnast trente på Ungdomspartiet, må du melde gymnast på nytt parti til høsten. Vi sender epost til aktuelle utøvere med lenke til påmelding. Husk at man trenger brukernavn/passord for MySoft (sendt tidligere.)

 

Når åpner partipåmelding?

Partipåmelding vil åpnes for aktive gymnaster i uke 27/28. Dette vil kunngjøres på våre hjemmesider og registrerte gymnaster vil motta epost med lenke til påmelding (husk at man tidligere har fått tilsendt passord med innlogging på MySoft.)

 

Partibytte?

Hvis din gymnast har lyst til å bytte parti, skal du benytte påmeldingslenken for å registrere dette i påmeldingssystemet. Påmeldingen registreres da som en søknad. Disse påmeldingene vil godkjennes manuelt etter førstemann-til-mølla prinsippet. Man mottar elektronisk bekreftelse/avkreftelse når søknaden er blitt behandlet

 

Slutter din gymnast etter endt vårsemester?

Dersom din gymnast ikke ønsker å fortsette MÅ han/hun meldes av ved å bruke skjemaet her. Da blir din gymnast meldt ut av Nesodden IF Turn, og plassen frigjøres for et annet barn som har lyst til å delta.

Påmelding for nye gymnaster

Vennligst les gjennom retningslinjer for påmelding, prøvetimer, ventelister og avmelding her. Det er disse retninglinjene du aksepterer når du melder på ditt barn.

  • Nye gymnaster registreres i vårt partipåmeldingssystem MySoft.
  • Dette gjøres ved å bruke påmeldingslenken på denne siden (knappen under.)
  • Påmeldingslenken aktiviseres 1.august kl 08.00.
  • Vi ber at nye gymnaster registreres innen 18.august 2017.

Comments are closed.