Partipåmelding våren 2018

Partipåmelding for nye gymnaster f.o.m. 21. desember

Påmelding for nye gymnaster åpner 21. desember. 

Treningstilbudet

Beskrivelse av treningstilbudet i de ulike partiene oppdateres i disse dagene, og vil legges ut fortløpende på våre hjemmesider. Se under menyvalget "Treningstilbud" for riktig parti.

I mellomtiden kan du gjøre deg godt kjent med våre retningslinjer rundt partipåmelding, ventelister, fakturering mm.

 

 

Når åpner partipåmelding?

Partipåmelding for gymnaster som allerede er aktive kan gjøres f.o.m. uke 51. Man logger seg på MySoft med brukernavn og passordet man har fått tilsendt tidligere. Har du glemt dette, benytt "glemt passordet"-funksjonen på MySoft.

 

Partibytte?

Hvis din gymnast har lyst til å bytte parti, skal du benytte påmeldingslenken for å registrere dette i påmeldingssystemet. Påmeldingen registreres da som en søknad. Disse påmeldingene vil godkjennes manuelt etter førstemann-til-mølla prinsippet. Man mottar elektronisk bekreftelse/avkreftelse når søknaden er blitt behandlet

 

Slutter din gymnast etter endt høstsemester?

Dersom din gymnast ikke ønsker å fortsette MÅ han/hun meldes av ved å bruke skjemaet her. Da blir din gymnast meldt ut av Nesodden IF Turn, og plassen frigjøres for et annet barn som har lyst til å delta.

Påmelding for nye gymnaster

Vennligst les gjennom retningslinjer for påmelding, prøvetimer, ventelister og avmelding her. Det er disse retninglinjene du aksepterer når du melder på ditt barn.

  • Nye gymnaster registreres i vårt partipåmeldingssystem MySoft.
  • Dette gjøres ved å bruke påmeldingslenken på denne siden (knappen under.)
  • Påmeldingslenken aktiviseres 21. desember
  • Vi ber at nye gymnaster registreres innen 5. januar 2018.

Comments are closed.