Konkurranselisens

Konkurranselisens/utvidet forsikring

Nå er vi godt i gang med 2017, og nye konkurranselisenser skal være registrert i MySoft.  Alle som deltar i arrangement hvor det konkurreres i et av NGTFs offisielle konkurransereglement må løse konkurranselisens (utvidet forsikring for konkurranseutøvere) for å kunne delta. Dette gjelder både turn, RG og tropp.

Fra og med 2017 gjelder konkurranselisensen også f.o.m. det året de fyller 9 år.

Hvordan utløse konkurranselisens

Konkurranselisensen utløses og betales av den enkelte foresatte gjennom MySoft. Alle våre gymnaster v/foresatte skal ha mottatt brukernavn/passord for innlogging i MySoft.

For å opprette konkurranselisens for din gymnast, må du først logge inn på MySoft (logg inn på barnets profil.) Alle foresatte skal ha fått tilsendt passord for innlogging; om du trenger nytt passord ta kontakt med NIF-administrasjonen på post@nesoddenif.no for å få tilsendt nytt.

Når du er pålogget medlemsiden for din gymnast, skal du se helt nederst i vinduet under «Mine lisenser». Her klikker du på knappen til høyre, «Ny konkurranse lisens.» Følg anvisningen videre. konk_lisens_turn_pil

Faktura vil sendes ut påfølgende natt, og innbetaling skjer ved bruk av KID. Bemerk at avsender er «noreply@gymogturn.no» – husk derfor å sjekke spam-mappen.

Konkurranselisens kategori 1 er for barn mellom 9-12 år. Den koster kr. 200,- pr år.
Konkurranselisens kategori 2 er for utøvere 13 år og eldre. Den koster kr 500,- pr år.

Lykke til med konkurransedeltakelse!

 

(sist oppdatert 28.02.2017 / AIN)

Comments are closed.