Nytt treningstilbud – rytmisk gymnastikk (RG)

Nye partier for rytmisk gymnastikk (RG)

Nesodden IF Gym og Turn starter opp partier i Rytmisk Gymnastikk (RG) på tirsdager i gymsalen Berger skole. Første gang tirsdag 4. september.

RG er en av de få idrettene som kun finnes for jenter/kvinner. Man kan holde på med RG som breddeaktivitet eller konkurranseaktivitet. Å holde på med RG gir allsidig trening av kroppen, god kroppsbevissthet og selvtillit. Rytmiske gymnaster øver koordinasjon, presisjon, balanse og styrke. Dette kobler venstre og høyre hjernehalvdel sterkere sammen og fører til bedre læringsevne, skjerper konsentrasjonsevner og forbedre humør, og skaper et godt selvbilde hos barn/ungdommer. Nøl derfor ikke med å melde barnet ditt på denne fantastiske og vakre idretten!

RG for de som har fylt 6 og 10 år + kl. 1700-1800          Pris kr. 1200,00 pr. semester

Barna vil få en god motorisk utvikling, styrke, koordinasjon og fin holdning. De lærer også koreografi til fin musikk som passer til jentenes alder og nivå. Vi legger stor vekt på at jentene skal være trygge, kose seg, leke og ha det gøy, samtidig som de utvikler seg innen turn.

For informasjon om påmelding, se i øverst meny, «Påmelding».

Spørsmål kan rettes til Medlemsansvarlig Gro Staaf-Pettersen. Mobil 41 68 12 98

Comments are closed.