Kjære foreldre/foresatte til gymnaster i Nesodden IF Turn!

Formålet med dette informasjonsskrivet er å gi dere en oversikt over forskjellige elementer knyttet til det å være medlem i Nesodden IF Turn, inkludert informasjon om treningstilbudet for våren 2018 – og hva som skal gjøres og når.

PARTIPÅMELDING – HVA DU MÅ GJØRE

1. Følgende partier utgår V2018: Turn og IG2. Gymnaster i de gjenværende partiene vil bli overført til neste sesong – V2018. Hvis din gymnast trente på partiene Turn eller IG2, må du melde gymnast på nytt parti til våren.

Følgende partier tilbys:

1. IG alder 5-8 år mandag eller onsdag fra 1630 til 1730 eller fredag 1600- 1700
  2. Tropp 1 alder 9 og 10 år mandag eller onsdag fra 1630-1730 eller fredag 1700-1800
  3. Tropp 2 alder 11 og 12 år mandag eller onsdag fra 1730 – 1900
  4. Tropp 3 alder 13 + mandag og onsdag fra 1730 til 1900 mandag og 1930 onsdag
  1. Lenke til partipåmelding på MySoft finnes her http://nesoddenif.no/gymogturn/pamelding/partipamelding-varen-2018/pamelding-for-nye-gymnaster/

Logg inn på MySoft med brukernavn og passord du tidligere har fått tilsendt. Om du trenger å få påloggingsinfo sendt på nytt, ta kontakt med NIF-kontoret på tlf. 66917477 mellom kl 9-15 / post@nesoddenif.no

Deretter velger man parti fra rullegardinmenyen.

Påmeldingen sendes til medlemsansvarlig for manuell godkjenning Gro Staaf-Pettersen (grostaaf@gmail.com). Dersom din gymnast har uoppgjorte forpliktelser i Nesodden IF (ubetalt medlemskontingent 2017, eller ubetalt treningsavgift i Nesodden IF Turn) vil ikke påmeldingen godkjennes.

1. Hvis din gymnast ikke vil fortsette til våren, må han/hun meldes av/ut av Nesodden IF Turn; benytt utmeldingslenken på http://nesoddenif.no/gymogturn/utmelding. Du vil motta bekreftelse når utmeldingen er blitt behandlet.

PARTIBYTTE ETTER SEMESTERSTART

Hvis din gymnast har lyst til å bytte parti etter at treninger har begynt, ber vi om at dette først avklares med gruppetreneren, og deretter meldes inn til medlemsansvarlig på post@nesoddenif.no med «Partibytte» i emnefeltet. Du vil motta elektroniske varslinger når dette er blitt behandlet (partipåmelding (evt. ventelisteplass) og avmelding på det gamle partiet.)

VENTELISTER

Nesodden IF turn oppretter ventelister når det er flere som ønsker å være med på et parti enn det vi har plass til. Vi jobber iherdig med å legge til rette for at så mange som mulig av disse nå skal få plass på ønsket parti fra oppstart i januar 2018. Dette vil fungere slikt;

• Når partiene blir fulle, dannes det automatisk ventelister. Da mottar man automatisk epostvarsling med emne «Venteliste påmelding parti». Ved avmeldinger vil de frigjorte plassene tildeles barna på ventelisten etter påmeldingstidspunktet (førstemann-til-mølla.)
  • Da mottar man automatisk epostvarsling med emne «Mottatt påmelding til parti» om at barnet har fått tildelt plass. Da er det å møte opp på neste ordinære trening for dét partiet. (Husk å sjekke spam-mappen!)

Dersom ditt barn ikke vil benytte plassen likevel, må beskjed om dette sendes skriftlig så fort som mulig til post@nesoddenif.no med kopi til Gro Staaf-Pettersen (grostaaf@gmail.com)  slik at vi raskere kan tilby andre barn plass på turn.

FAKTURERING

Ved å melde deg på et parti aksepterer du:

1. Å betale medlemskontingent 2018 i Nesodden IF (kr 400,-/barn/år, evt familiemedlemskap kr 900,-/familie/år) samt treningsavgift i Nesodden IF Turn for påmeldte parti(er).
  2. Medlemskontingent for hvert kalenderår faktureres i begynnelsen av desember med forfall 01.01.kalenderår. Faktura sendes på e-post til adressen oppgitt i barnets profil på Min Idrett. Denne fakturaen skal betales online på minidrett.no
  3. Treningsavgift for vårsemester sendes ut i januar 2018 med 14-dagers betalingsfrist. Fakturaer sendes som PDF for betaling i nettbank på e-post til e-postadressen du registrerer i MySoft.

PRØVETIMER

Etter man får bekreftelse på plasstildeling, kan gymnasten prøve seg på de to første mulige treningene før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Hvis ditt barn ombestemmer seg, følg anvisningen for avmelding/utmelding.

AVMELDING/UTMELDING

Nesodden IF Turn må få skriftlig beskjed hvis en gymnast slutter (se under PRØVETIMER). Vi presiserer her;

1. Dersom din gymnast ikke ønsker å trene turn lenger, må han/hun meldes av/ut. Dette gjøres ved å benytte skjemaet på våre hjemmesider umiddelbart etter 2. mulige trening; http://nesoddenif.no/gymogturn/utmelding/. Du vil motta bekreftelse på utmelding og sletting vil fakturaen for treningsavgiften.
  2. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.

MANGLENDE OPPMØTE

NB! Dersom en gymnast meldes på et parti innen oppsatte frister men ikke har oppmøte på partiet innen 19. januar 2017 uten å ha skriftlig meldt seg av, vil faktura måtte betales. Dette er fordi mange av partiene har hatt ventelister høsten 2017, og vi ønsker å tilby plassene til de på venteliste så raskt som mulig dersom noen melder seg av.

Trening planlegges oppstart uke 2, f.o.m. 8. januar og holder på frem t.o.m. sommershowet som er planlagt søndag 10. juni. Det er ikke treninger i vinterferien (uke 8) og i påskeferien (uke 13).

ANNEN INFORMASJON

Dukker det opp problemer så vennligst ta kontakt med Gro Staaf-Pettersen, mobil 41681298 grostaaf@gmail.com medlemsansvarlig Turngruppen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke vil kunne besvare henvendelser i juleferien (uke 53).

Husk å følge med på våre hjemmesider for informasjon om Turn! www.nesoddenif.no/gymogturn

I mellomtiden ønsker vi deg og dine en riktig god jul!

Styret i Nesodden IF Turn

turn@nesoddenif.no