Draktreglement for konkurranseavdelingen Nesodden IF Gym og Turn

Draktreglement nylig vedtatt av styret

1. Alle skal konkurrere i konkurransedrakten (langermet rød og svart med paljetter). Gymnaster som har svart og sølv langermet konkurransedrakt fra før, og som ønsker å fortsette å benytte denne, skal ha anledning til det. Det vil ikke bestilles opp nye svarte og sølv konkurransedrakter. Dette ut fra ønske om at det skal være et enhetlig inntrykk av klubben i konkurranser.
  2. Alle skal ha defileringsdress (svart og hvit klubbdress) på konkurranser. Til defileringsdressen brukes hvite sokker.
  3. Alle skal ha en vanlig turndrakt å trene i på trening. Dette grunnet sikkerhet for gymnast og trener, og for at trenere skal kunne se gymnastens ”linjer”. Det er valgfritt om tidligere turndrakt for konkurranseavdelingen (kortermet rød og svart) eller annen turndrakt som oppfyller krav til sikkerhet benyttes. Hovedtrener for konkurranseavdelingen kan gi råd om en drakts anvendelighet.
  4. Til enhver tid gjeldende draktreglement vedtas av styret.

Styret i Nesodden IF Gym og Turn, september 2017

Comments are closed.