Årlig møte NIF Turn, tirsdag 13.februar, kl. 1900-2100, NIF-huset

Velkommen til vårt årlige møte!

Nesodden IF Turn avholder sitt årlige møte tirsdag 13.februar 2017 kl. 19:00-21:00 i NIF-huset.

Om stemmerett

Husk at for å være stemmeberettiget må man ha gyldig medlemskap i Nesodden IF som trer i kraft minst én måned før det årlige møtet i gruppen / årsmøtet i foreningen.

Info om stemmeberettigelse (scroll ned til §6)

Info om medlemskap i Nesodden IF

 

Sakspapirer:

Saksliste årlig møte 

Budsjett 2018

Årberetning 2017

Handlingsplan for Nesodden turn 2018-2020

Regnskap 2017

 

Mvh

Styret i Nesodden IF turn

Kjære foreldre/foresatte til gymnaster i Nesodden IF Turn!

Formålet med dette informasjonsskrivet er å gi dere en oversikt over forskjellige elementer knyttet til det å være medlem i Nesodden IF Turn, inkludert informasjon om treningstilbudet for våren 2018 – og hva som skal gjøres og når.

 

PARTIPÅMELDING – HVA DU MÅ GJØRE

 1. Følgende partier utgår V2018: Turn og IG2. Gymnaster i de gjenværende partiene vil bli overført til neste sesong – V2018. Hvis din gymnast trente på partiene Turn eller IG2, må du melde gymnast på nytt parti til våren.

Følgende partier tilbys:

 1. IG alder 5-8 år mandag eller onsdag fra 1630 til 1730 eller fredag 1600- 1700
 2. Tropp 1 alder 9 og 10 år mandag eller onsdag fra 1630-1730 eller fredag 1700-1800
 3. Tropp 2 alder 11 og 12 år mandag eller onsdag fra 1730 – 1900
 4. Tropp 3 alder 13 + mandag og onsdag fra 1730 til 1900 mandag og 1930 onsdag
 1. Lenke til partipåmelding på MySoft finnes her http://nesoddenif.no/gymogturn/pamelding/partipamelding-varen-2018/pamelding-for-nye-gymnaster/

Logg inn på MySoft med brukernavn og passord du tidligere har fått tilsendt. Om du trenger å få påloggingsinfo sendt på nytt, ta kontakt med NIF-kontoret på tlf. 66917477 mellom kl 9-15 / post@nesoddenif.no

Deretter velger man parti fra rullegardinmenyen.

Påmeldingen sendes til medlemsansvarlig for manuell godkjenning Gro Staaf-Pettersen (grostaaf@gmail.com). Dersom din gymnast har uoppgjorte forpliktelser i Nesodden IF (ubetalt medlemskontingent 2017, eller ubetalt treningsavgift i Nesodden IF Turn) vil ikke påmeldingen godkjennes.

 1. Hvis din gymnast ikke vil fortsette til våren, må han/hun meldes av/ut av Nesodden IF Turn; benytt utmeldingslenken på http://nesoddenif.no/gymogturn/utmelding. Du vil motta bekreftelse når utmeldingen er blitt behandlet.

PARTIBYTTE ETTER SEMESTERSTART

Hvis din gymnast har lyst til å bytte parti etter at treninger har begynt, ber vi om at dette først avklares med gruppetreneren, og deretter meldes inn til medlemsansvarlig på post@nesoddenif.no med «Partibytte» i emnefeltet. Du vil motta elektroniske varslinger når dette er blitt behandlet (partipåmelding (evt. ventelisteplass) og avmelding på det gamle partiet.)

 

VENTELISTER

Nesodden IF turn oppretter ventelister når det er flere som ønsker å være med på et parti enn det vi har plass til. Vi jobber iherdig med å legge til rette for at så mange som mulig av disse nå skal få plass på ønsket parti fra oppstart i januar 2018. Dette vil fungere slikt;

 • Når partiene blir fulle, dannes det automatisk ventelister. Da mottar man automatisk epostvarsling med emne «Venteliste påmelding parti». Ved avmeldinger vil de frigjorte plassene tildeles barna på ventelisten etter påmeldingstidspunktet (førstemann-til-mølla.)
 • Da mottar man automatisk epostvarsling med emne «Mottatt påmelding til parti» om at barnet har fått tildelt plass. Da er det å møte opp på neste ordinære trening for dét partiet. (Husk å sjekke spam-mappen!)

 

Dersom ditt barn ikke vil benytte plassen likevel, må beskjed om dette sendes skriftlig så fort som mulig til post@nesoddenif.no med kopi til Gro Staaf-Pettersen (grostaaf@gmail.com)  slik at vi raskere kan tilby andre barn plass på turn.

 

FAKTURERING

Ved å melde deg på et parti aksepterer du:

 1. Å betale medlemskontingent 2018 i Nesodden IF (kr 400,-/barn/år, evt familiemedlemskap kr 900,-/familie/år) samt treningsavgift i Nesodden IF Turn for påmeldte parti(er).
 2. Medlemskontingent for hvert kalenderår faktureres i begynnelsen av desember med forfall 01.01.kalenderår. Faktura sendes på e-post til adressen oppgitt i barnets profil på Min Idrett. Denne fakturaen skal betales online på minidrett.no
 3. Treningsavgift for vårsemester sendes ut i januar 2018 med 14-dagers betalingsfrist. Fakturaer sendes som PDF for betaling i nettbank på e-post til e-postadressen du registrerer i MySoft.

 

PRØVETIMER

Etter man får bekreftelse på plasstildeling, kan gymnasten prøve seg på de to første mulige treningene før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Hvis ditt barn ombestemmer seg, følg anvisningen for avmelding/utmelding.

 

AVMELDING/UTMELDING

Nesodden IF Turn må få skriftlig beskjed hvis en gymnast slutter (se under PRØVETIMER). Vi presiserer her;

 1. Dersom din gymnast ikke ønsker å trene turn lenger, må han/hun meldes av/ut. Dette gjøres ved å benytte skjemaet på våre hjemmesider umiddelbart etter 2. mulige trening; http://nesoddenif.no/gymogturn/utmelding/. Du vil motta bekreftelse på utmelding og sletting vil fakturaen for treningsavgiften.
 2. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.

 

MANGLENDE OPPMØTE

NB! Dersom en gymnast meldes på et parti innen oppsatte frister men ikke har oppmøte på partiet innen 19. januar 2017 uten å ha skriftlig meldt seg av, vil faktura måtte betales. Dette er fordi mange av partiene har hatt ventelister høsten 2017, og vi ønsker å tilby plassene til de på venteliste så raskt som mulig dersom noen melder seg av.

 

Trening planlegges oppstart uke 2, f.o.m. 8. januar og holder på frem t.o.m. sommershowet som er planlagt søndag 10. juni. Det er ikke treninger i vinterferien (uke 8) og i påskeferien (uke 13).

 

ANNEN INFORMASJON

Dukker det opp problemer så vennligst ta kontakt med Gro Staaf-Pettersen, mobil 41681298 grostaaf@gmail.com medlemsansvarlig Turngruppen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke vil kunne besvare henvendelser i juleferien (uke 53).

Husk å følge med på våre hjemmesider for informasjon om Turn! www.nesoddenif.no/gymogturn

I mellomtiden ønsker vi deg og dine en riktig god jul!

Med vennlig hilsen

 

Styret i Nesodden IF Turn

turn@nesoddenif.no

Invitasjon til Juleshow – lørdag 2.desember

Velkommen til Juleshow 2017

Vi gleder oss til å se våre gymnaster vise seg frem under årets juleshow i Nesoddhallen, lørdag 2.desember!

Vi ber om påmelding for å kunne planlegge – frist for påmelding er 26.november  – vennligst benytt påmeldingsskjemaet som ligger under menyen «Påmelding» og som finnes her.

 

Mvh

Styret i Nesodden IF Gym og Turn
v/ Herdis Sletmo

 

INVITASJON-TIL-JULESHOW-2017.pdf

Valgkomiteen – noe for deg?

** Valgkomitéenes viktige arbeid **

Norsk idrett er basert på frivillighet. Frivillige stiller som trenere, lagledere og funksjonærer, men også som styremedlemmer i alle våre idrettsgrupper samt Hovedstyret. Valgkomitéen jobber på vegne av årsmøtet for på forhånd å plukke ut og sette sammen det beste mannskapet på skuta for de neste årene!

Vi søker medlemmer til valgkomitéen i Nesodden IF

På Årsmøtet 2017 ble det ikke valgt en valgkomité for neste årsmøtet. Vi søker nå 4 personer (1 leder, 2 medlemmer og 1 vara.) Valgkomiteens oppgave er å finne fram gode kandidater til ledige styreverv i vår organisasjon. Medlemmer bør være orientert og oppdatert og ha interesse av å finne gode kandidater som kan legges frem for årsmøtet. Som medlem av valgkomitéen har man muligheten til å påvirke retning og fokus ved å foreslå gode kandidater.

Utdypende informasjon om valgkomitéens rolle og arbeid finnes her.

For å komme godt igang inviteres valgkomitémedlemmer på kurs i valgkomitéarbeid 22.november 2017, kl.18-20. Kurset gir deg som sitter i valgkomiteen en gjennomgang av hva det er viktig å tenke på og ta hensyn til i arbeidet med å finne de beste tillitsvalgte til idrettslaget. Det blir en gjennomgang av «10 gode tips» samt hvilke regler som gjelder for å kunne stille som tillitsvalgt og prosedyre for årsmøte. Nesodden IF betaler selvsagt kursavgift og reise t/r. Lenke til info om kurset er her.

 

Noe for deg?

Hvis du kunne tenke deg å være med for å gi Nesodden Idrettsforening de beste forutsetningene gjennom gode styremedlemmer, ta kontakt med en av oss for en prat!

 

Mvh

Erik Pettersen
Leder, Nesodden IF Hovedstyre
Mobil 90 18 39 36
styreleder@nesoddenif.no

 

Anne Irene Nygård
Foreningssekretær
Nesodden IF
tlf. 6691 7477
post@nesoddenif.no

Juleshow 2017 – lørdag 2.desember

Hold av datoen allerede nå!

Fra Juleshowet i 2015

Juleshowet avholdes 2.desember i Nesoddhallen. Planleggingen er godt i gang og mer informasjon vil komme – programmet, hvem som møter når, hva gymnastene skal ha på seg og dugnadslister…

I mellomtiden hold av datoen og spre ordet til besteforeldre, tanter, onkler, venner og naboer!

 

Mvh

Styret i Nesodden IF Gym og Turn

Draktreglement for konkurranseavdelingen Nesodden IF Gym og Turn

Draktreglement nylig vedtatt av styret

 1. Alle skal konkurrere i konkurransedrakten (langermet rød og svart med paljetter). Gymnaster som har svart og sølv langermet konkurransedrakt fra før, og som ønsker å fortsette å benytte denne, skal ha anledning til det. Det vil ikke bestilles opp nye svarte og sølv konkurransedrakter. Dette ut fra ønske om at det skal være et enhetlig inntrykk av klubben i konkurranser.
 2. Alle skal ha defileringsdress (svart og hvit klubbdress) på konkurranser. Til defileringsdressen brukes hvite sokker.
 3. Alle skal ha en vanlig turndrakt å trene i på trening. Dette grunnet sikkerhet for gymnast og trener, og for at trenere skal kunne se gymnastens ”linjer”. Det er valgfritt om tidligere turndrakt for konkurranseavdelingen (kortermet rød og svart) eller annen turndrakt som oppfyller krav til sikkerhet benyttes. Hovedtrener for konkurranseavdelingen kan gi råd om en drakts anvendelighet.
 4. Til enhver tid gjeldende draktreglement vedtas av styret.

 

Styret i Nesodden IF Gym og Turn, september 2017

Hvor er det ledige plasser?

Plass for flere gymnaster på disse partiene

Vi har ledige plasser på følgende partier;

 • Gymlek 3-4 år m/ foreldre
 • Gymlek 5 år
 • Idrettens grunnstige 2 10-12 år
 • Tropp 10-13+ år
 • Turn 6-13+ år onsdag OG fredag

 

Ventelister

Vi har ventelister for følgende partier;

 • Idrettens grunnstige 1 6-9 år (venteliste med 6 barn)
 • Turn 6-13+ år kun fredag (venteliste med 6 barn)

 

Avmelding etter endt prøvetime

Vi minner om våre retningslinjer for prøvetimer – man kan trene i 2 uker etter man har fått tildelt plass. Dersom man ikke ønsker plassen, må man melde seg av/ut. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.

 

Melde på ditt barn?

Finn påmeldingslenken her

Treningsoppstart for turn i uke 34

Høstsesongen er i gang f.o.m. 21.august

Velkommen til en flott høst med turnaktiviteter i Nesoddhallen og i gymsalen på Berger skole.

Vi har gjort en justering på Apparatturnpartiene. I tillegg til trening i de apparatene vi har tilgang på, skal gymnaster meldt på disse partiene også trene i øvelser som trampett og tumbling. Siden treningen vil favne bredere enn hva vi vanligvis mener med apparatturn vil vi nå endre betegnelsen på partiet fra «Apparatturn» til «Turn«.  Alle påmeldte skal ha mottatt beskjed om dette i egen epost.

 

Partioversikt H2017

Gymlek (3-4 år): Tirsdag 16:30-17:30, Berger skole

Gymlek (5 år): Mandag 16:00-17:00, Nesoddhallen

IG 1 (6-9 år): Mandag 17:00-18:00, Nesoddhallen

IG 2 (10-12 år): Mandag 18:00-19:00, Nesoddhallen

Turn (6-13+ år) (ons/fre): Onsdag og Fredag 16:30-18:00, Nesoddhallen

Turn (6-13+ år) (fre): Fredag 16:30-18:00, Nesoddhallen

Tropp (10-13+ år): Mandag 17:00-19:00, Onsdag 17:00-19:30

Konkurranse: Mandag 16:00-19:00, Onsdag 16:00-19:30, Fredag 16:00-18:00

 

Foreldremøter i uke 34/35

Foreldre inviteres til foreldremøter i uke 34/35. Trenere vil informere mer om partiets innhold og vil svare på evt. spørsmål. Møtene blir som følger;

Gymlek: onsdag 23 august klokken 18:15 til 18:45 i kantinen (Nesodden vgs)

IG: mandag 28 august klokken 19:00 til 19:30 i kantinen (Nesodden vgs)

Turn: onsdag 30 august klokken 18:00 til 18:30 i kantinen (Nesodden vgs)

Tropp: onsdag 30 august klokken 19.30-20.00 i kantinen (Nesodden vgs)

Konkurranse: onsdag 23 august klokken 19:30-20:00 i kantinen (Nesodden vgs)

Status på ventelister (sist oppdatert 25.08.2017 kl. 14.00)

Følgende partiene er fulltegnet. Det er mulig å sette ditt barn på venteliste ved å følge anvisningene for påmelding. Ledige plasser blir tildelt etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Dersom det blir ledig plass på partiet og ditt barn er neste på listen, vil barnet meldes på og du vil motta beskjed fra oss om dette. Av erfaring vet vi at det kan komme noen avmeldinger i løpet av uke 34-35.

IG 1, 6-9 år: fullt, 6 på venteliste

Turn ons/fre, 6-13+ år: fullt

Turn kun fre, 6-13+ år: fullt, 5 på venteliste

Ledige plasser på: Gymlek 3-4 år, Gymlek 5 år, IG 2 10-12 år, Tropp 10-13+ år.

 

Vi ser frem til en ny sesong med turning!

 

Mvh
Nesodden IF Gym og Turn
v/ styret og trenerne

Partipåmelding for nye gymnaster åpner 1.august

Vi åpner påmelding for nye gymnaster 1.august kl. 08.00. Følg lenken under Påmelding>Partipåmelding H2017 i menyen ovenfor.

 

Endringer i treningstilbudet H2017

Gymlek 3-4 år med foreldre er på tirsdager på Berger skoles gymsal.

Apparatturn tilbys som følger;

 • 2 dager i uken, onsdager og fredager fra kl. 16.30-18.00, til sammen 3t/u for kr. 3.200,-/semester + admin.gebyr kr 20,-
 • 1 dag i uken, kun fredager fra kl.16.30-18.00, til sammen 1,5 t/u for kr. 1.600, -/semester + admin.gebyr kr 20,-

Ungdomspartiet 13+ avvikles. Gymnaster som deltok på dette partiet V2017 må melde seg på nytt parti H2017, enten Troppsturn eller Apparatturn.

På våre hjemmesider finner man informasjon om treningstilbud, treningtider, priser, retningslinjer for påmelding/ventelister m.m. Bruk menyene øverst på siden, evt søkefeltet til høyre.

Henvendelser om partipåmeldinger vil ikke bli besvart i uke 28-31 grunnet ferieavvikling.

Riktig god sommer!

Nesodden IF søker daglig leder i 100% stilling

Foreningens daglige leder gjennom mange år går av med pensjon høsten 2017, og vi søker hans etterfølger.

Daglig leder har overordnet ansvar for foreningens administrative drift og sportslige utvikling. Dette innebærer blant annet ansvar for kontakt med de ulike gruppene i foreningen, politiattester, Aktiv på Dagtid og Idrettsskole, drift av bygningsmasse, søknader om tilskudd, samordnet rapportering og lisensregistrering. Videre tilligger det stillingen å være ansvarlig for klubbutvikling i tråd med klubbens visjoner, å sikre medlemsutvikling i tråd med befolkningsutviklingen i kommunen, samt overordnet ansvar for oppfølging av klubbens organisasjons- og handlingsplan. Daglig leder er leder av Nesodden idrettsforenings administrasjon som består av 3 fulltidsstillinger.

Utdypende informasjon finnes i stillingsutlysningen på våre hjemmesider (under meny Om oss>Ledige stillinger).

Besitter du kvalifikasjoner og egenskaper som vi ser etter, håper vi å høre fra deg!