Nesodden IF søker daglig leder i 100% stilling

Foreningens daglige leder gjennom mange år går av med pensjon høsten 2017, og vi søker hans etterfølger.

Daglig leder har overordnet ansvar for foreningens administrative drift og sportslige utvikling. Dette innebærer blant annet ansvar for kontakt med de ulike gruppene i foreningen, politiattester, Aktiv på Dagtid og Idrettsskole, drift av bygningsmasse, søknader om tilskudd, samordnet rapportering og lisensregistrering. Videre tilligger det stillingen å være ansvarlig for klubbutvikling i tråd med klubbens visjoner, å sikre medlemsutvikling i tråd med befolkningsutviklingen i kommunen, samt overordnet ansvar for oppfølging av klubbens organisasjons- og handlingsplan. Daglig leder er leder av Nesodden idrettsforenings administrasjon som består av 3 fulltidsstillinger.

Utdypende informasjon finnes i stillingsutlysningen på våre hjemmesider (under meny Om oss>Ledige stillinger).

Besitter du kvalifikasjoner og egenskaper som vi ser etter, håper vi å høre fra deg!

God sommer!

Sommerferie for gymnaster

Da er det sommerferie for alle våre gymnaster med unntak av konkurranseavdelingen som fortsetter med trening en liten stund til!

Vi sees igjen til høsten og mer info om partier o.l. finnes på våre hjemmesider under menyen «Påmelding.» Her finnes det informasjon om våre retningslinjer og selve opplegget for neste semester. Sidene med informasjon om hvert parti er under oppdatering i disse dager… følg derfor med!

Treningsoppstart i uke 34

Det blir treningsoppstart i uke 34, f.o.m. 21.august. Påmelding for nye gymnaster åpnes i begynnelsen av august.

Riktig god sommer!

Styret i Nesodden IF Turn

Turnuke i sommerferien

Vi deler informasjon fra DFI Turn om turnuke i uke 32 (7.-11.august) i Turnhallen på Heer (Høiåsbanen.)

For å delta på DFIs turnuke må man ha gyldig medlemskap i Nesodden IF Turn eller DFI Turn; dette pga forsikring. Vil du bli medlem hos Nesodden IF kan du melde deg inn på MinIdrett. Les mer om dette her.

Påmelding skjer på nettet her: http://dfi.no/portal/public/event/signup.do?siteId=398&eventId=30408

Ferdighetstest for opptak til konkurranseavdeling 7.juni

Konkurranseavdeling – noe for din gymnast?

Nesodden IF Gym og Turn holder opptak til konkurranseparti for turn jenter onsdag 7.juni kl. 16.00-18.00 i Nesoddhallen. Tidene kan bli endret ut ifra antall påmeldte.

Dette er et tilbud for jenter mellom 6 og 12 år, født 2005-2010.

Det er påmelding til opptak, med påmeldingsfrist 5.juni.

Utdypende informasjon om treninger, kjøreregler, forventninger, konkurranser, elementer i ferdighetstesten og påmeldingsinformasjon finnes på denne siden: Opptak til konkurranseavdeling. Det er viktig at både foreldre og gymnaster er kjent med denne informasjonen før opptak.

Lurer du på noe, ta kontakt med hovedtrener i konkurranseavdelingen, Linda Borge-Skar, på epost: lindaborgeskar@outlook.com.

Styret i Nesodden IF  Gym og Turn

Invitasjon til Sommershow 2017

Velkommen til Sommershow 2017

Søndag 11.juni blir det oppvisning i Nesoddhallen for alle våre gymnaster!

Alle gymnaster som deltar skal melde seg på her (lenke til påmelding.) Det er gratis deltakelse men for planleggingen ber vi om påmelding innen 27.mai 2017.

Informasjon om dugnadsoppgaver ifm sommershowet kommer litt nærmere.

Turnleir i sommer

Kretsen inviterer til leir 5.-9.august 2017

Stedet er Froland (på Sørlandet), og transport fra Oslo tilbys.

Det er plass til 120 deltakere og påmeldingen har alt åpnet.
Vedlagt er mer utfyllende informasjon sendt oss fra Oslo og Akershus gymnastikk- og turnkrets.

Mer informasjon, inkludert priser og hvordan melde på, finnes i vedlagt fil.

Froland 2017 – Invitasjon til sommerleir i turn

Sommershow søndag 11.juni

Sett av datoen allerede nå!

Sommeren nærmer seg og semesteret går mot slutten. Nesodden IF Turn inviterer alle foreldre/foresatte og andre til å se på hva barna har gjort og lært dette semesteret.

Det kommer mer informasjon snart – både hvordan man skal melde på sin gymnast, bekledning, oppmøte og dugnadsoppgaver.

Trening som vanlig mandag 13.mars

Nesoddhallen er åpen!

Turntrening går som vanlig i dag mandag 13.mars på tross av planleggingsdagen i Nesoddskolene.

Velkommen på trening!

Treningsfri i vinterferie

Ingen trening i vinterferie (uke 8)

Vi vil minne alle våre gymnaster om at det ikke er trening i vinterferie.

Vi sees igjen i uke 9, f.o.m. 27.februar!

Turntrenerne

Trening 15. februar utgår.

Trening onsdag 15. februar utgår

Nesodden IF Basket skal ha et større arrangement med deltagelse av ungdom fra mange land på Nesodden videregående skole og i Nesoddhallen onsdag 15. februar. Styret i Nesodden IF Turn har valgt å etterkomme basketgruppas ønske om å disponere hallen denne datoen.

Vi tar sikte på å ta igjen den tapte treningstiden ved å benytte basketgruppas treningstid på et senere tidspunkt.

Styret Nesodden IF Turn