Treningstider

Oppdatert 10.6.17 LH

Årgangene 2009 – 2005 (puttegruppa)
Torsdager: Puttegruppa trener på Berger stadion torsdager kl. 18 – 19. Anne Stine og Trond med gode hjelpetrenere er ansvarlig for økten.
Puttegruppa er per i dag fulltegnet, og vi har dessverre ikke mulighet til å ta inn nye utøvere i denne gruppa nå.

Årgangene 2004 – 2002 (rekruttgruppa)

Tirsdager: Trening kl. 18 på Berger stadion. Marcel med hjelpetrenere er ansvarlig for tirsdagsøkten.

Torsdager: Trening kl. 19 på Berger stadion. Trond og Marcel er ansvarlig for torsdagsøkten.

Årgangene 2001 og eldre (ungdomsgruppa)

Tirsdager: Berger stadion kl. 18. Stig Roar er ansvarlig for treningene.

Torsdager:   Berger stadion kl. 19. Quincy er ansvarlig for torsdagsøkten.

Lørdager:     Ingen lørdagstreninger nå i stevnesesongen

Dere i ungdomsgruppa må også følge med på informasjon fra Stig Roar som legges ut under Trening/Ungdomsgruppa info !

NB! Har du har deltatt på treninger, men ikke meldt deg inn i friidrettsgruppa ennå? Vi ber deg omgående sende en e-post til administrasjonen i Nesodden IF (post@nesoddenif.no) med kopi til friidrettsgruppa (friidrett@nesoddenif.no) slik at vi får meldt deg inn. E-posten må inneholde følgende opplysninger: fullt navn, fødselsdato, adresse, mobilnummer som eventuelle sms-varslinger ønskes sendt til og e-postadresse. Les mer om medlemskontingent og treningsavgift på NIF sine sider: http://nesoddenif.no/medlemskontingenter_og_treningsavgifter/