Påmelding til stevner

Oppdatert 30.12.16 LH

Påmelding til stevner gjøres via idrettsforbundets side Min idrett.

Ny bruker av online påmelding? Gå til https://minidrett.nif.no/ – du kommer rett til påloggingsskjemaet. Registrer deg som ny bruker hvis du ikke har brukt det før. Endre brukernavn og passord til noe du husker.

Utøvere som er registrerte medlemmer i Nesodden IF Friidrett, har et brukernavn og passord som er lenket til e-postadressen de er registrert med hos oss. Hvis du ikke har mottatt brukernavn/passord eller har spørsmål om online påmelding, kan du sende en e-post til friidrett@nesoddenif.no så skal vi hjelpe deg.

Er flere søsken med, har de hvert sitt brukernavn og passord.

Søk opp stevnet du vil være med på, velg øvelser og legg «bestillingen» i handlevognen. Vil du melde på flere stevner, gjentar du prosedyren. Når du er ferdig med påmeldingene, går du til «kassen» og godkjenner påmeldingen(e).

Det kommer opp en melding om betaling på enkelte stevner. Denne kan du se bort fra. Klubben betaler startkontingenten.

Er du allerede registrert/har brukt online påmelding før, går du inn på terminlisten og velger det stevnet du ønsker å melde deg på.

Lykke til!

NB! Fyller du 13 år eller mer i år, MÅ du ha helårslisens for å delta på stevner. Sjekk menyvalget Stevner/Lisens for mer informasjon.

Er det vanskelig å søke opp riktig stevne når du er pålogget Min idrett?

Noen ganger kan det være vanskelig å søke opp stevnet du vil delta på, i Min idrett. Et tips er å finne stevnet i terminlisten hos https://www.friidrett.no/aktivitet/terminliste/webdel—terminliste/, og trykke på «meld på». Da blir du sendt direkte til stevnet i Min idrett og kan melde deg på.

Lurer du på hvem som skal på samme stevne som deg?

Søk opp stevnet i terminlisten og klikk på øvelsen du er interessert i. Da kommer alle påmeldte opp. Alternativt kan du klikke på «alle påmeldte» for å få en liste over alle påmeldte, i alfabetisk rekkefølge basert på klubb.