Gruppene i Nesodden IF Friidrett

Oppdatert 20.10..2017 LH

Har du lyst til å begynne på friidrett? Da kan du sende oss en e-post på friidrett@nesoddenif.no eller snakke med trenerne under treningene på Berger stadion/i Bjørnemyrhallen (sjekk menypunktet Treningstider for å finne ut om det trenes inne eller ute).

NB! Har du har deltatt på treninger, men ikke meldt deg inn i friidrettsgruppa ennå? Vi ber deg omgående sende en e-post til administrasjonen i Nesodden IF (post@nesoddenif.no) med kopi til friidrettsgruppa (friidrett@nesoddenif.no) slik at vi får meldt deg inn. E-posten må inneholde følgende opplysninger: fullt navn, fødselsdato, adresse, mobilnummer som eventuelle sms-varslinger ønskes sendt til og e-postadresse. Les mer om medlemskontingent og treningsavgift på NIF sine sider: http://nesoddenif.no/medlemskontingenter_og_treningsavgifter/

Utøverne i Nesoddden IF Friidrett deles i tre ulike grupper ut fra alder:

• 2007 – 20010 tilhører Puttegruppa med Anne Stine Sæther og Trond Petter Østmo som trenere. Med seg på laget har de flere flinke hjelpetrenere.
    NB! Puttegruppa åpner opp for barn f.2010 fra høsten 2017. Alle som har lyst til å begynne i puttegruppa bes gi beskjed i forkant av oppmøte ved å sende epost til friidrett@nesoddenif.no
  • 2004 – 2006 er med i Rekruttgruppa med Trond Petter Østmo, Marianne Husby og Marcel da Cruz som trenere.
  • 2003 og eldre hører til Ungdsomgruppa som trenes av Stig Roar Husby, Marcel da Cruz og Quincy Douglas.

Treningstider for gruppene finner dere i menyvalget Trening/ Treningstider.

Ungdomsgruppa må i tillegg sjekke siden Trening/ Ungdomsgruppa info der Stig Roar legger ut nærmere informasjon om treningsopplegget for gruppa.

Slider_nesoddenif_multisite