Aktuelle stevner og terminliste 2019

Oppdatert 8.1.2019 LH

Nesodden IF Friidrett vil gjerne at utøverne deltar på friidrettsstevner. Det arrangeres stevner i hele landet året rundt; ute i sommerhalvåret og innendørs om vinteren.

Komplett terminliste finner dere alltid på https://www.friidrett.no/aktivitet/terminliste/webdel—terminliste/

Under menypunktet Stevner/Påmelding øverst på nettsiden vår finner dere nyttig informasjon hvis dere lurer på hvordan man melder seg på til eksterne stevner. For øvrig er det bare å ta kontakt med oss på friidrett@nesoddenif.no med spørsmål.

Lisens – viktig!
    Det er også viktig at utøvere som er 13 år eller eldre leser informasjon om lisens under Stevner/Lisens. Per 1.1.189må alle som er født i 2006 eller tidligere løse helårslisens for å delta på stevner. Ta gjerne  kontakt på
    friidrett@nesoddenif.no hvis dere lurer på noe rundt dette!

Startkontingenten og etteranmelding: Når utøverne våre deltar på eksterne stevner, betaler klubben startkontingent. Imidlertid er det slik at hvis man melder seg på etter at påmeldingsfristen er utløpt, ilegger arrangøren et gebyr/tar dobbel startkontingent per øvelse. Dersom en utøver etteranmelder seg til et stevne/øvelser, så må utøveren selv betale differansen mellom ordinær startkontingent og kravet fra arrangørklubben (altså selve etteanmeldelsesavgiften). Hvis startkontingenten i en øvelse er kr. 100 og etteranmeldingsavgiften er kr. 200, må det betales inn kr. 100. Differansen blir fakturert av NIF-kontoret via Min idrett etter stevnet. Slike ekstra kostnader kan enkelt unngås ved at man melder seg på innen påmeldingsfristens utløp.

Innendørsstevner 2019:

Utendørssesongen på bane starter i mai. Lenker til utendørsstevner legges ut etter hvert som det blir klart i terminlista. Her er noen stevner å kikke på mens dere venter (det er ikke alle stevnene som er klare for påmelding ennå):