Velkommen til PLUGGEN friidrettskarusell torsdag 6. juni!

Årets første karusellstevne går av stabelen på Berger stadion 6. juni. Vi håper alle våre utøvere, små og store, stiller opp. Vi trenger også foreldrehjelp så ikke nøl med å melde dere!

NB! Det er ikke ordinær trening denne dagen.

Øvelsene er:
J/G 7 – 10 år (født 2012 – 2009): 60m, lengde og liten ball
J/G 11 år (født 2008): 60m, 200m, lengde og liten ball
G12 (født 2007) og eldre: 60m, 200m, tresteg og spyd
J12 (født 2007) og eldre: 60m, 200m, tresteg og spyd

Opp til og med 14 år blir det tre forsøk i tekniske øvelser. 15 år og eldre får seks forsøk.

Stevnet starter kl. 18. Tidsskjema for de ulike øvelsene og aldersklassene kommer når påmeldingsfristen er utløpt. Påmeldingsfristen er 5. juni. Det er gratis å delta for de som melder på innen fristen.

For å få en god stevnegjennomføring er det veldig viktig at alle melder seg på på forhånd.
Dette gjør dere ved å logge på Min idrett (samme system som benyttes til å betale medlemskontingent og treningsavgift). Når dere har logget inn, gjør dere følgende:
1. Søk opp “Pluggen friidrettskarusell”
2. Klikk på “Meld på” på stevnet som er 6. juni
3. I ruten til høyre velger dere hvilken utøver dere skal melde på, riktig aldersklasse og huke av for øvelser
4. Klikk “Legg til påmelding” og deretter “Til kassen”
5. Sjekk at riktig utøver og riktige øvelser kommer opp og klikk på “Bekreft påmeldinger”

Selv om det aller beste er at dere melder dere på i forkant, er det mulig for de siste etternølerne å etteranmelde på stevnedagen ved å møte opp på Berger stadion mellom kl. 17.30 og 18.15. Det koster kr. 50 å etteranmelde. Dette må betales enten kontant eller ved å Vippse til 12521 Nesodden IF Friidrett.

Vi trenger hjelp fra foreldre under stevnet
Styret og dommerne i klubben stiller opp på stevnet. I tillegg trenger vi hjelp av foreldre som kan være medhjelpere/funksjonærer. Det er snakk om å hjelpe til med måling, henting av kastredskaper og raking i lengdegroper. På denne måten får dere også førsteklasses tilgang til indre bane der all action foregår! Her er det bare å hive seg på og melde sin interesse. Send oss en e-post på
friidrett@nesoddenif.no Hvis noen kan tenke seg å bake kake som vi kan ha i kiosken, blir vi også veldig glade!