Treningsleir Torremolinos påsken 2018

Som tidligere år har vi tilbud om treningsleir med vår samarbeidsklubb BUL i påsken. Turen går som i fjor til Torremolinos på Spanias solkyst. Tilbudet gjelder utøvere 03 eller eldre.
Vi bor samme med rundt 20 utøvere i aldersgruppen fra 14 til 17 år fra BUL og vil samkjøre noe av treningen med dem. Trenere fra oss vil være Stig Roar, Quincy og Marianne.
Pris på opphold (basert på opplysninger fra BUL) er: Hotell Cervantes med 3 måltider, buss t/r fly/hotell- treningsavgift + transport til stadion. Døgn pris kr 575.-, dvs. kr. 5.175. Vi baseres oss på avreise 25/3 og retur 3/04, dvs. en dag fri fra skole. Prisene på flyreisen er pr. nå ca 3.600 (men vil nok stige etter hvert).
Klubben gir en støtte på kr. 2000,- til våre utøvere som deltar på treningsleiren.
De som er interessert i å delta gir beskjed til Stig Roar (sr-husby@online.no). Frist for påmelding er 10. desember.