Trening

Om bordtennis

Bordtennis passer for alle, og vi har organisert trening for utøvere f.2010 og tidligere (f.o.m. 2.klasse)!

Mange har spilt og spiller «ping pong» på ungdomsklubb og skole/SFO, eller har et bord hjemme. Bordtennis er den største individuelle idretten internasjonalt og også den hurtigste. Den er teknisk og fysisk krevende som konkurransesport og krever stor konsentrasjon og rask reaksjonsevne. Men på hobbyplan er den først og fremst morsom!

 

Treningstilbudet vårt

I Nesodden IF Bordtennis gir vi opplæring i riktig slagteknikk, fotarbeid, regler og oppførsel. Det er egne trenere på alle nivåer. Høsten 2017 tilbyr vi åpen trening for alle grupper; nybegynnere, viderekommende, erfarne og seniorer.

Trener for konkurranseutøverne er Per Jarlebrand. Gruppa ble etablert i 2002 og gjenetablert i 2009. Konkurranseutøverne våre er fortsatt ganske unge, men spiller stevner, seriespill, deltar i samlinger og på leire hele året. Andre synes bare det er gøy å spille 1-2 ganger i uka for moro skyld, nybegynnere og litt øvede. Alle er velkomne!

 

Medlemskap

Deltakelse på i Nesodden IF Bordtennis forutsetter medlemskap i Nesodden IF (men kan prøvespille først.)

Info om medlemskap/fordeler: http://nesoddenif.no/informasjon-om-medlemskap-i-nesodden-if/

Innmelding i Nesodden IF: http://nesoddenif.no/hvordan-melde-deg-inn-i-nesodden-if/

 

Følg oss på Facebook

Følg Nesodden IF Bordtennis på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bordtennisgruppa-i-Nesodden-idrettsforening/294646067321725

Comments are closed.