Fin start for gutta i 5. divisjon!

Etter et par år uten lag i seriene stilte vi i dag med et ferskt lag i 5. div., avd. A, bestående av Markus Amundsen, Daniel Jøsang, Daniel Gerola og Magnus Steen Jørgensen.

Det ble 4-6 mot B72’s 6. lag, 5-5 mot Bærums Verk og 2-8 mot B72’s 7. lag, en helt respektabel innsats for våre unge debutanter! Ikke minst fordi de alle presterte bedre enn jeg hadde forventet. Det gnistret formelig av Markus i en lang periode (han spilte hele 12 kamper!), særlig mot Bærums Verk. Danielene kom litt seint inn i det, men ble bare bedre og bedre, og da Magnus ble med i den siste lagkampen mot B72s 7. lag viste også han sitt potensiale.

Veldig gøy å oppleve at gutta åpenbart trivdes og fikk vist frem at de nok er kommer til å gjøre seg gjeldene fremover!

(Markus er ikke med på fotoet, da han kom først til den tredje lagkampen).

Comments are closed.