JULECUP I BORDTENNIS torsdag 7. des.

kl. 18-21 i gymsalen, Alværn ungdomsskole.

(foto noen år gammelt, den gang vi nesten bare hadde jenter med, nå er situasjonen fullstendig annerledes)

Vi gjør dette enklest mulig:
Jeg går ut ifra at guttene kan stille fra kl. 18. 50,- kr. i påmelding, cash, premier til alle. Mens guttene varmer opp/slår inn, setter foreldrene opp bord og pynter disse med glitter og stas, nisser og fnas (flere har meldt seg til dette). Runar rigger lyd + el. og premiebord. Gry Stine, Wibeke + har meldt at de org’er kiosk for salg av kaker (som noen medbringer) og drikke, brus kaffe/te (?). Far til Mads steker vafler. Det gjenstår å få til kjøring til/fra av ekstrabord, men initiativ er tatt. Ta med familie og bekjente!

PS 1: Det blir utlodning (cash!) av et Stiga Expert konkurransebord (+ kanskje flere ting), litt gammelt og «tregt» i understellet, men dette kan nok fixes og det har fin overflate. Kjøres hjem til vinner etterpå! Du vinner ev. et bord til en verdi av ca. kr. 1000,-!
Jeg deler inn i spilleoppsett etter skjønn – høyst sannsynligvis to partier i det ordinære singlespillet. Innlagt «Freak-klasse», hvor deltakerne får utdelt «uvanlige racketter» (se foto). Ekstra doubleklasse hvis vi får tid.

Julecup’en har blitt en tradisjon i bordtennisgruppa vår, det er alltid stor moro – og jeg gleder meg til årets, med > 20 gutter!

PS 2: Førstkommende torsdag, 30. nov., blir det salg av Tibhar-bordtennisutstyr på treninga til svært gunstige priser, arr. av Jan Magne Krogstad, som har virkelig peil. Fin anledning til å anskaffe utstyr til å legge under juletreet. Cash også her.
Runar – 909 12 50

Comments are closed.