Mega-helg for Tone under Mega cup

Tone S. Todok (15) fra NIF tok to sterke klasseseire i sesongens siste bordtennisstevne, “Mega Cup” arrangert av B72 i Lørenskog. Det ble en drømmefinale for Nesodden i Damer eldre junior, nemlig mellom Tone og klubbvenninnen Aurora Fossåen Green (16).

Tone startet forrykende, tok en klar føring i kampen og landet de første to settene relativt lett. Imidlertid hadde Aurora psykisk styrke til ikke å gi seg, og hang mye bedre på i tredje sett. Tone ble usikker og settet gikk til Aurora. Fjerde sett ble jevnt til halvspilt, da gikk piffen litt ut av Aurora og Tone surfet inn de siste ballene.

Dagen før slo hun også Oppegård Il’s lynraske Hanna Hovden 3-1 i finalen Jenter 15 år. – Kontrollert, klokt og bevegelig spill med mye skru, karakteriserte Tones spill denne helga, kommenterer en ikke helt subjektiv hovedtrener og pappa, Runar Todok. Tone har hatt stor fremgang denne sesongen og er tatt ut til å representere Norge i kadettklassen det Nord-europeiske mesterskapet i Estland ultimo juni sammen med klubbvenninne Rikke Balgaard Skåttet (16) i junior, som forøvrig ikke deltok i Mega Cup denne gangen.

NIFs Maiken Langbråten (15) gikk til sluttspill i Jenter 15 men tapte mot Kristina Pritskalava (Bodø BTK) i tre jevne sett i kvartfinalen. Også i Gutter 15 B endte hun på en fin 5. plass. Maiken spilte mer kontrollert enn på lenge og fikk uttelling for dét. 10-årige Lina Olaussen møtte nok en gang liten motstand i Nybegynner Jenter 11 og tok en super 1. plass , mens Auroras lillesøster, Julia (13) havnet på en fin 5.plass i Jenter 13 år.

Comments are closed.