Helt til topps under regionlagsfinalene

Det ble to 1. plasser, en 2. og en 3. for NIFs bordtennisjenter som deltakere på Region Øst sine 15 og 17 års lag under regionlagsfinalene på Lillehammer i helga. Disse ble avviklet i forbindelse med Norges idrettsforbunds «Ungdomsleker», hvor 15 særforbund deltok og viste frem sine idretter.

Idretts-Norge er som kjent inndelt i fem regioner: Nord, Midt, Vest, Sør og Øst. Innenfor bordtennis er Region Øst klart størst. Deltakerne på regionslagene hadde gjennom sesongen kvalifisert seg for finalespill mot de andre regionenes beste spillere gjennom tre regionscup’er og deltakelse på regionsamlinger.

På lag med B72s (Lørenskog) Anne Sophie Kalvatn, dro Nesoddens Aurora Fossåen Green hjem seieren i klasse Jenter 17 år. I Jenter 15 år vant Rikke Balgaard Skåttet, på lag med Harestua BTKs Lisa Lange. Disse to lagene vant forøvrig alle sine lagkamper 5-0, og Rikke avga til overmål ikke et eneste sett i løpet av en hel helg!

På 2. plass i Jenter 15, bak Rikke og Lisa, kom NIFs Tone Solerød Todok, med makker Silje Flaglien fra Fokus BTK. Og på 3. plass i Jenter 17, Maiken, på lag med Helene Kristoffersen fra Fornebu BTK.

  • Dette lover veldig fra foran neste helgs siste NM, for junior, sier hovedtrener Runar Todok. Rikke, Aurora, Maiken og Tone har også denne sesongen forbedret seg jevnt og trutt.

Region Øst vant for øvrig også prisen for beste region i turneringen, samlet sett.

På (det første) bildet, f.v.: Tone Solerød Todok, Aurora Fossåen Green, Rikke Balgaard Skåttet og Maiken Langbråten.

Comments are closed.