Nesoddjentene dominerte i regionsmesterskap og cup

Det var bordtennisjentene fra Nesodden som totalt dominerte på kvinnesiden under regionsmesterskapet på Fornebu forrige helg.

Rikke Balgaard Skåttet (15) tronet øverst på damesiden i bordtennis i regionsmesterskapet og de to tidligere regionscupene i Region Øst for sesongen 2016-2017. Hun vant så vel Damer elite sammenlagt, som Damer eldre junior i selve regionsmesterskapet, med til sammen 38 sammenlagtpoeng i de to klassene.

– Bedre kan det ikke gjøres mht. toppresultater, Rikke klatrer som en komet på den norske bordtennisarenaen! sier en stolt hovedtrener, Runar Todok.

Tone Solerød Todok (15) ble regionsmester i Piker 15 år etter meget sterkt sluttspill. I semifinalen møtte hun lynkjappe Hanna Hovden fra Oppegård IL, lå under 0-2 i sett, gikk opp til 2-2, og vant psykisk sterkt med 14-12 i femte. I finalen spilte hun jevnt mot B72’s (Lørenskog) Akshaya Vimalasenan i tre sett (1-2), før hun la inn det femte giret og landet kampen med 11-6 og 11-4. I Damer elite og Damer Jr. tok hun også fine 3.plasser. Med deltakelse i flere klasser, scoret hun faktisk flere sammenlagtpoeng enn Rikke, med 41 poeng.

Aurora Fossåen Green (16) samlet likevel ennå høyere på sammenlagtpoeng, slik disse beregnes nå, enn både Tone og Rikke. Med en sterk 1. plass i Damer Junior, inkludert det samme i selve regionsmesterskapet, sammenlagt 4. plass i eldre jr. og 7. pl. i elite.

I tillegg hentet Maiken Langbråten (15) også inn hele 48 sammenlagtpoeng i klassene eldre junior (2. plass), junior (3. plass) og Jenter 15 (10 plass).

Rebacca Hovelsrød (15) vant imponerende både klassen Damer B og Jr. B i selve regionsmesterskapet og Arthur Goyer tok en fin 3. plass i sammenlagt Gutter 11.

Bordtennisgruppa på Nesodden er også i ferd med å få opp to yngre jenter, Lina Olaussen (10) og Sandra Sandra Eleonora Maritvold (10).

– Lina slår allerede hardere, kjappere og med mer skru enn langt mer drevne spillere og tok faktisk 2. plassen sammenlagt i Jenter 11, sier Todok

Comments are closed.