Tredje best i Norge!

Nesodden IFs unge bordtennisjenter havnet til slutt på en meget sterk 3. plass i den nasjonale dameserien, bare slått av Norges desidert sterkeste klubber, B72 og Fokus BTK.

• Dette er en prestasjon litt utenom det vanlige, ressurssituasjonen til klubbene og alderen på jentene tatt i betraktning, uttaler hovedtrener Runar Todok.

Under helgens avsluttende runde i den nye flerbrukshallen på Harestua, formelig gnistret det av jentene fra halvøya i Oslo-fjorden.

• Plasseringen rett bak de beste kvinnelige spillerne i Norge viser at målrettet og hard trening gir resultater, sier Todok, som opplyser at jentene trener og konkurrerer fem til syv dager i uka, året rundt, og minst to timer hver økt.

Nesoddens ene IFs seniorlag havnet på sisteplass i den tøffe A-avdelingen i 3. divisjon, mens det andre laget plasserte seg midtveis i 4. divisjon, avd. D.

På disse lagene inngikk (vekslende):
3. divisjon avd. A: Eva Doverby, Jan Magne Krogstad, Jochen Caesar, Thomas Ball, Tone. S. Todok, Aurora Fossåen Green
4. divisjon avd. D: Berndt Etzelmüller, Per Boretti, Stan Boretti, Maiken Langbråten, Rikke Balgaard Skåttet, Runar Todok

På bildet f.v.: Tone S. Todok, Rikke Balgaard Skåttet, Aurora Fossåen Green, Maiken Langbråten

Comments are closed.