Fin innsats i Follo-mesterskapet!

Nylig stilte seks ferskere bordtennisspillere fra NIF i Follo-mesterskapet, arrangert av Oppegård IL, tre jenter og tre gutter.
Den ferskeste av de ferske, 10-årige Lina Olaussen, slo også friskest fra seg. I møte med 14 gutter avga hun ikke et eneste sett, etter kun å ha trent i tre måneder.
– Hun har en ballfølelse og en konsentrasjonsevne som egentlig er helt uhørt for en så fersk spiller, kommenterer hovedtrener Runar Todok.
I den øverste «rankingklassen» dro Arthur Goyer (11) i land en femteplass, Axel Sønsterud (11) en åttende og Mikkel Harrescou inntok niendeplassen. I klassen under plasserte Julia Fossåen Green (14) seg på en fin andreplass og Helena Morulas (14) på åttende.
– Julia er Auroras lillesøster, som har gjenopptatt bordtennissen etter et års pause, og det er vi svært glade for. De beste jentene våre, Aurora, Rikke Balgaard Skåttet, Maiken Langbråten og Tone S. Todok har nå vokst fra denne typen «lavterskel-stevne», men vi har åtte nyere spillere som alle viser stor iver, så etterveksten er lovende, uttaler Todok .

Comments are closed.