Region cup 2, Harestua – resultater for NIF

En kort oppsummering av helgens regionscup på Harestua.

Harestua Arena er en flott hall, hvor Harestua Bordtennisklubb hadde 20 bord i hovedhallen og 8 bord i sin egen bordtennishall i hallen. Dette er noe vi skulle hatt på Nesodden!!

Vi stilte med 8 utøvere i helgen og oppnådde mange veldig gode resultater, 3 seire og 11 pallplasser!!

I gutter 11 ( en stor klasse) vant både Arthur og Axel sine grupper. Axel røk ut i kvartfinalen og fikk dermed 5. plass. Arthur måtte gi tapt i semifinalen og tok da bronse!

Lina var med i sitt første stevne i nybegynner 11. Hun var eneste jente av de 16 deltakerne, men imponerte stort. Vant alle tre kamper i gruppespillet. Lina viste også at hun kan holde hodet kaldt da hun dro iland 12-10 i siste sett i en av kampene. Lina vant kvartfinalen og semifinalen, men tapte knepent 11-7 i femte sett i finalen. En super innsats av Lina!!

Julia har kommet sterkt tilbake etter et drøyt års opphold og overbeviste med 2dre plass i Nybegynner 15 og 3dje i Jenter 13!

I Damer Junior vant Aurora, med Maiken på 3 og Tone med 5te sammen med Rebecca. Rebecca vant Daner B og fikk 5te i Herrer F.

Rikke vant Damer Elite (dessverre litt få deltakere) og tok en flott 3dje i Herrer Eldre junior!!

I Damer Eldre Junior fikk Maiken en opptur med 2dre plass og Aurora tok 3dje. Maiken tok også seieren i Jenter 15 B-sluttspillet.

Comments are closed.