POKALHØST FOR NESODDEN I SESONGENS FØRSTE REGIONSCUP!

Hele 11 pallplasseringer for Maiken,Tone, Aurora og Julia under Kobra BTKs regionscup (avholdt i Charlottenberg, Sverige) i helga!

Maiken fikk (endelig) sin forehandloop permanent på plass og lasset ned hele fem pokaler, 2.dre-plasser i klassene J.12 og J.15-double med Tone og 3.dje-plasser i J.13, 14 og 15 år. I doublefinalen med Tone mot Emma Gustavsen Rolfsnes og Lisa Marie Lange fra Harestua spilte Maiken helt fantastisk størstedelen av kampen!

Tone er i ferd med å bli kvitt sin overivrighet i pressede situasjoner og spilte bare bedre og bedre gjennom turneringen. I sluttspillet i Jenter 14 år på søndag vant hun først 3-2 over Emma i kvarten, 3-1 over Yoanna Wertebach fra B72 i semi og så 3-1 over Lisa Marie i finalen. Alle var skikkelig imponert over fighteregenskapene hennes!

Aurora og Julia deltok kun lørdag, men hentet hjem hver sin tredjeplass i hhv J.15 og J.11.

En strålende helg for de beste av jentene våre!

(Foto tatt på søndag, da Aurora og Julia ikke deltok.) bordt1

Comments are closed.