NIF-kaffe

Nå lanserer NIF sin egen kaffe! Når du kjøper NIF-kaffe får du deilig kaffe fra Honduras med «barista-kvalitet» samtidig som du støtter NIF og Bordtennisgruppa. NIF-kaffe kommer både som hele bønner okaffe 500g filtermalt kaffe. Hele bønner leveres i kartonger à 4 stk 500 g poser, mens den filtermalte kommer i kartong à 30 stk 60 g porsjonsposer slik at du ALLTID har fersk kaffe. Begge pakkene koster kr 300,- og utgjør et gjennomsnittlig månedsforbruk. For hver kartong du kjøper støtter du NIF og idrettsforeningens viktige bidrag til trygge og gode oppvekstvilkår for barn og ungdom, fysisk aktivitet for alle og fremmet folkehelse.

Slik kjøper du kaffe 60NIF-kaffe

Send din bestilling på mail til es-green@online.no. Angi navn, mobilnummer, e-post adresse, type kaffe (hele bønner eller filtermalt) og hvor mange esker du ønsker. Hver eske koster kr 300,-. Frist for bestilling i denne omgang er søndag 7. september. Utlevering av bestilt kaffe vil skje på i kiosken på Berger Stadion i løpet av uke 39, og betaling skjer med bankkort når du henter. Du får beskjed på epost om hvilken dag det blir utlevering.

Om NIF-Kaffen

NIF-kaffen kommer fra Honduras, et land som i dag har omtrent 11 000 små kaffeplantasjer. Dyrkingsforholdene for kaffe i Honduras er ideelle og kan sammenliknes med Costa Rica, Nicaragua og Guatemala. NIF-kaffen er dyrket i Copan Trade-regionen vest i Honduras, et område med mange små familieplantasjer og hvor varme dager og kjølige netter gir optimale dyrkingsforhold. NIF-kaffen har en søt aroma, balansert smak og mild syre, og er en perfekt kaffe til alle anledninger. Kaffen brennes i England straks før den pakkes og sendes til Norge, og er så fersk som den kan få blitt når du mottar den.

Comments are closed.