Papirsalg

Toalettpapir og tørkeruller er noe som alle husstander må ha. Hvorfor ikke kjøpe det av DIN lokale forening, levert på døra? All økonomi som kommer inn i NIF brukes på medlemmene, anlegg og aktivitet rundt på Nesodden. Du støtter idrettsarbeidet på Nesodden.

Vi selger toalett- og tørkeruller i to kvaliteter, samt at vi også tilbyr tørkerull med senteruttrekk til veggdispensere, alt til gunstige priser. Papiret blir levert på døra, raskt og effektivt, med giro pr. epost. Sjekk papirmengden på rullen…..laaang lengde!
Kan dere tenke dere et kundeforhold til oss? Vi sender ut en epost jevnlig med spørsmål om supplering.

• TA A-kvalitet 3lag Maske soft toa. 32,5m pr. rull. 42 ruller pr. sekk kr. 320,-
  • KA A-Kjøkkenrull Tork Plus hvit 16,2m pr. rull 32 ruller pr. sekk kr. 395,-
  • KS Senterkjøkkenrull 116m pr. rull kr. 24,- med 12 rull i pk. kr. 270,-