Betaling i MinIdrett

Online-betaling av medlemskontingent og treningsavgifter

Online betaling sparer foreningen både tid og penger!

Medlemskap = betalt medlemskontingent

For å representere Nesodden IF må medlemskap være i orden ved at medlemskontingent for inneværende kalenderår er betalt. Dette gjelder for alle som er aktive i foreningen; utøvere, trenere, lagledere, funksjonærer og styremedlemmer ihht til Nesodden IFs regelverk.

Treningsavgifter

Våre idrettsgrupper fastsetter treningsavgiftene sine hvert år ved årlige møter og er til å dekke kostnadene ifm drift av gruppene.

Betalingsvarsler via epost

Betalingsvarsling for både medlemskontingent og treningsavgifter sendes ut elektronisk på epost til adressen som ligger i medlemmets profil på MinIdrett. Foresatte for utøvere under 18 år får også varsling. Alle aktive utøvere hos oss har profiler i MinIdrett. Hvis du endrer din epostadresse, husk å oppdatere dette i profilen!

For å finne faktura for ditt/dine barn, anbefaler vi å opprette egen profil på MinIdrett og deretter legge til familiemedlemmer til profilen. Hvert enkelt av familiemedlemmene du legger til vil ha sin egen profil og vil kunne logge seg inn hver for seg, samtidig som du selv kan administrere hver av profilene samlet. Du kan for eksempel melde på og betale for kurs og arrangementer, og betale for lisenser for hele familien i en operasjon.

Hvordan opprette profil i MinIdrett

Hvordan legge til familie

Lenken Glemt brukernavn/passord? benyttes kun hvis du tidligere har vært innlogget og bare har glemt brukernavnet eller passordet ditt.

Lurer du på noe ifm innlogging/MinIdrett, kan du kontakte IT-support på tlf. 03615 eller support@idrettsforbundet.no.

Kontakt oss på post@nesoddenif.no

(sist revidert 01.12.2016 / AIN)