Vil du spille basket?

Basketball er en av verdens største idretter – og uten tvil den mest morsomme! Og det er store muligheter for at det er et lag i Nesodden IFs basketgruppe som passer for akkurat deg, eller ditt barn.

Vi ønsker alltid nye spillere velkomne, og kan tilby lag i mange årsklasser fra de født i 2005 til godt voksne spillere.

Og 2014 er året da vi skal få med enda flere jenter i klubben vår. Vi har nå jentelag for de født i 2002/2003 og de født i 1999/2000. De vil også bli flere, men i tillegg ønsker vi at du som er født i andre årskull tar kontakt med oss, så skal vi se på mulighetene for å starte lag – og ta gjerne med venner! Fra høsten 2014 inviterer vi også de født i 2006 til å begynne å spille basketball – både gutter og jenter!

For gutter har vi nå lag fra 1996 – 2005, og ønsker at både eldre, yngre og de som er innenfor de eksisterende lagene, velkommen på trening. Det er lov å prøve noen ganger før man bestemmer seg.

Historie

Det har vært spilt organisert basketball på Nesodden siden 1981! En av pionerene i norsk basketball, Johan «Kingen» Foss, dro i gang basketklubben, som dengang het Nesodden Basketballklubb (NBBK). Etter en del år som egen klubb, ble basketen en del av Nesodden IF. Oppslutning og antall lag har variert en del gjennom årenes løp, men i skrivende stund er basketgruppa på Nesodden større og mer velorganisert enn noengang. Med over 150 medlemmer er Nesodden IF Basket en av de større basketgruppene i Norge – og har produsert både landslagsspillere og kretslagsspillere.

Basket.no – Oslo og Akershus
Basket.no – Velkommen til basket