Velkommen til Nesodden IF baskets internasjonale basketskole 2018

Nå er det på tide å melde seg på tidenes basketskole på Nesodden.
Uke 33 i august fyller vi Bjørnemyrhallen med gode trenere fra Hellas, Kypros og Nesodden – og de ønsker å trene DEG!
Basketskolen er åpen både for nybegynnere og for erfarne spillere. MELD DEG PÅ HER

En hel uke med lek og basketspill!

Gruppe 1: Gutter og jenter født 2006 – 2011
Dato: 13. – 17. august
Tid og sted: Bjørnemyrhallen, hver dag fra kl. 08.30 – 16.00 (fredag til kl. 15.00)
Pris: Kr 1.550,-
Inkludert: Spillerskjorte og daglig frukt
Program: Det legges vekt på basisferdigheter, kamper og lek for de yngste. I tillegg teknisk trening for de litt eldre.

Gruppe 2: Gutter og jenter født i 2005 -2003 (2006 kan delta her om ønskelig)
Dato: 13. – 17. august

Gruppe 3: Gutter og jenter født 2002 og tidligere
Dato: 12. – 15. august (12. august i Bjørnemyrhallen)

Gruppe 2 og 3:
Tid og sted: 13. – 17. august, hver dag fra kl. 10.00 – 15.00
Nesoddhallen 13 – 15, 16 blir i Tangen Gymsal og 17. i Bjørnemyrhallen
Pris: Kr 1.450,-
Inkludert: Spillerskjorter og daglig frukt
Program: Fokus på utvikling av skills, sirkeltrening samt spilling.

Frist for påmelding, begge grupper: 20. juni 2018.

MELD DEG PÅ HER

Det anbefales snarlig påmelding da det praktiseres førstemann til mølla prinsipp. Spesielt den eldste gruppen bør være rask da denne har begrenset antall plasser pga hall-kapasitet.

Etter påmelding vil du motta faktura fra Nesodden IF.

Vi tar forbehold om endringer i programmet og trenere. Alle våre trenere er ikke avklart enda, men det vil være flere
internasjonale trenere og selvfølgelige norske trenere for våre yngre gruppe.

Det anbefales snarlig påmelding da det praktiseres førstemann til mølla prinsipp. Spesielt den eldste gruppen bør være rask da denne har begrenset antall plasser (30 stk) pga hallkapasitet. Når plassene er fylt opp vil dette bli varslet. Vi forbeholder oss retten til å avvise påmeldinger som overstiger det antall hallene har kapasitet til.

Økonomien trenger ikke å være en hindring for deltakelse!  Les mer om støtteordning for ferieaktiviteter 2017

Meld deg på her

Mer om årets trenere

I tillegg til norske trenere fra Nesodden IF Basket, har vi igjen i år fått med oss flere internasjonale trenere. Det vil selvsagt være norsktalende trenere tilstede – spesielt for de yngste barna – slik at alle barn skal bli sett, hørt og forstått.

* * * * *

Sophie Kennedy:
er fra Nord-Irland, og skal være trener for flere lag på Nesodden den kommende sesongen. Sophie har mange års erfaring fra Peace Players, og klubbasket, både som deltaker, leder, spiller og trener.

Adam Ryan:
er også fra Nord-Irland. Kommende sesong skal han også oppleve Nesodden og være en del av basketgruppa som trener. Adam har lang erfaring som deltaker, trener og leder i Peace Players og i klubbasket. Adam går inn i den eldste gruppen som en av lederne.

Joanne Kirkpatrick – bor i Nord Irland og jobber for Peace Players. Joanne gjør alle
treninger både lærerike og morsomme. Hun er ansvarlig for vår yngste gruppe og vil
jobbe sammen med Victor Petrov som siden September 2017 har vært i Nesodden
IF Basket. For den yngre gruppen vil det også være flere norske trenere