Født i 08-10? Begynn med basketball på skolen din nå!

Illustrasjonsfoto

Denne høsten tilbyr Nesodden IF basket alle barn født i 2008 – 2010 nybegynnertrening på følgende skoler; Nesoddtangen skole, Berger skole, Fjellstrand skole, Bjørnemyr skole og Jaer skole. Tilbudet kalles «Basketgøy», og starter med en rekke treninger preget av lek og moro med våre flinke trenere i skolens egen gymsal, i samarbeid med SFO på hver enkelt skole.

Etter 4-5 uker i regi av SFO, kan de barna som ønsker det fortsette med basketball i regi av Nesodden IF basket. Det blir da fortsatt trening i skolens gymsal på samme ukedag, én gang per uke helt fram til mai. For de som går på Steinerskolen og vil spille basketball er det valgfritt å melde seg på trening på den skolen som passer best i forhold til ukedag og tid.

Etter jul kommer vi også til å arrangere kamper og en «mini-serie» rundt om på Nesodden – alt i en uformell og morsom setting.

Høres dette gøy ut? Les mer i vedlagte skjema om treningstidene på de enkelte skolene, og meld på barnet ditt på Basketgøy. Tilbudet er gratis i SFO-perioden, og det er også lov å prøve seg noen ganger i regi av Nesodden IF basket før dere tar stilling til innmelding.

Vår filosofi er at alle skal kunne spille basket på Nesodden, og eneste utgift for å bli med videre er gruppeavgift til basket på kr. 500 (fram til juni) og medlemsskap i Nesodden Idrettsforening, kr. 450

Les mer og meld på her:

[googleapps domain=»docs» dir=»forms/d/e/1FAIpQLSfzhiuOcZGcX1pw2s5RdtWYsHCeGugKLJGP9O3yCAvxZlP9Nw/viewform» query=»embedded=true» width=»760″ height=»500″ /]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *