Mange trenere på kurs!

Basketgruppa jobber hardt for stadig å bli bedre og flinkere til å serve våre medlemmer. En viktig del av dette arbeidet er å utdanne flinke trenere! Nå er 7 av klubbens trenere i gang med Trener 1-utdanning, som er nivå 2 på basketforbundets trenerstige.

7 av basketgruppas trenere tar nå Trener 1-kurs. Her er de sammen med landslagstrener Mathias Eckhoff.

Nesoddens deltakere utgjør faktisk nesten halvparten av kurset 🙂 Her er deltakerene f. venstre Jose, Aleksander, Didrik, Ask, William, landlagstrener Mathias Eckhoff, Helen og Thilde.

I tilegg er to andre av våre ungdommer, Elinor og Marthe (som spiller på J99-02) i gang med Easy basket trenerkurs, som er trinn 1 på trenerstigen.

Trener for det eldste jentelaget, Bjørn Mundgjel og trener for Gutter 02, John Greenquist er godt i gang med Trener 2-utdanning.

Dette betyr mange flinke og velutdannede trenere i basketgruppa, og økt kvalitet på treningene for alle våre medlemmer.