Nesodden IF søker daglig leder i 100% stilling

Foreningens daglige leder gjennom mange år går av med pensjon høsten 2017, og vi søker hans etterfølger.

Daglig leder har overordnet ansvar for foreningens administrative drift og sportslige utvikling. Dette innebærer blant annet ansvar for kontakt med de ulike gruppene i foreningen, politiattester, Aktiv på Dagtid og Idrettsskole, drift av bygningsmasse, søknader om tilskudd, samordnet rapportering og lisensregistrering. Videre tilligger det stillingen å være ansvarlig for klubbutvikling i tråd med klubbens visjoner, å sikre medlemsutvikling i tråd med befolkningsutviklingen i kommunen, samt overordnet ansvar for oppfølging av klubbens organisasjons- og handlingsplan. Daglig leder er leder av Nesodden idrettsforenings administrasjon som består av 3 fulltidsstillinger.

Utdypende informasjon finnes i stillingsutlysningen på våre hjemmesider (under meny Om oss>Ledige stillinger).

Besitter du kvalifikasjoner og egenskaper som vi ser etter, håper vi å høre fra deg!