Velkommen til Nesodden IF baskets internasjonale basketskole – 2017

Nå er det på tide å melde seg på tidenes basketskole på Nesodden.
Uke 32 i august fyller vi Bjørnemyrhallen med gode trenere fra Hellas, Kypros og Nesodden – og de ønsker å trene DEG!
Basketskolen er åpen både for nybegynnere og for erfarne spillere.

En hel uke med lek og basketspill!

Frist for påmelding, begge grupper: 26. juni 2017.
NB! – Vi tar fortsatt i mot påmeldinger, men kan ikke garantere at etteranmeldte vil få den offisielle spillertrøye for årets internasjonale basketskole.

Dato: 7. – 11. august 2017
Gruppe 1: Gutter og jenter født 2006 – 2010
Tid og sted: Bjørnemyrhallen, hver dag fra kl. 08.30 – 16.00 (fredag til kl. 15.00)
Pris: Kr 1.500,-
Inkludert: Spillerskjorte og daglig frukt
Program: Det legges vekt på basisferdigheter, kamper og lek for de yngste. I tillegg teknisk trening for de litt eldre.

Gruppe 2: Gutter og jenter født i 2005 og eldre
Tid og sted: Nesoddenhallen, hver dag fra kl. 10.00 – 15.00
Pris: Kr 1.350,-
Inkludert: Spillerskjorter og daglig frukt

Påmelding for begge grupper: Innen 26. juni 2017.

Det anbefales snarlig påmelding da det praktiseres førstemann til mølla prinsipp. Spesielt den eldste gruppen bør være rask da denne har begrenset antall plasser (30 stk) pga hall-kapasitet. Når plassene er fylt opp vil dette bli varslet. Vi forbeholder oss retten til å avvise påmeldinger som overstiger det antall hallene har kapasitet til.

Påmelding er endelig ved innbetaling til konto: 1603 23 75069

Økonomien trenger ikke å være en hindring for deltakelse!  Les mer om støtteordning for ferieaktiviteter 2017.

Meld deg på her:

JA, JEG VIL PÅ  BASKETSKOLE!

Mer om årets trenere

I tillegg til norske trenere fra Nesodden IF Basket, har vi igjen i år fått med oss flere internasjonale trenere. Det vil selvsagt være norsktalende trenere tilstede – spesielt for de yngste barna – slik at alle barn skal bli sett, hørt og forstått.

* * * * *

Informasjon om våre internasjonale trenere.
Vi utvider i år trenerstaben med Nicos Lambrias, som i flere år har vært assistenttrener for det Kyprotiske landslaget.

Athanasios Souflias – Living in Patras-Greece and working for Promitheas Basketball club
having the responsibility of monitoring, developing and counseling the life of young athletes
that participate in an athletic scholarship program. Been with PeacePlayers-Cyprus for 3 years.
Αthanasios graduated in 2004 from Southern New Hampshire University with a
Bachelors of Science degree, majoring in Sports

Nicos Lambrias – born and live in Nicosia. Technical Director and Head coach for Keravnos BC
in Nicosia. He has worked many years as an assistant coach at APOEL Nicosia B.C and as
head coach for U16 and U18 APOEL Teams, winning several championships and Cups.
Nicos has been Assistant coach for Cyprus National Team for several years.
He holds the Coaching Diploma of FIBA, Level A.

Andreas Meligdis – graduate of the Physical Education University of Athens, majoring in
basketball. He is also holding an MBA from the Physical Education University of Komotini
and Thessaly while doing his doctor’s nowadays at the University of Patras. He has coached in
many basketball academies in Patras and also assistant coach in national division teams.
He is also a founder and coach of the KBA basketball academy partnering with
Ioannis Christopoulos. Nowadays he is a coach for the Promitheas basketball academy

Joanne Kirkpatrick – is an experienced basketball coach with the Peace Players-program in Belfast, Northern Ireland. She is an excellent team builder, has lots of great humor – and generally likes to be around people!

Meld deg på her:

JA, JEG VIL PÅ  BASKETSKOLE!

Trackbacks & Pings