Årets råeste julegaver! Supporter og treningstøy fra NIF Basket!

Julen nærmer seg, vi gleder oss og ønsker alle en fantastisk høytid.

big_img

Det er med stor glede vi nå kan tilby supporter og treningstøy merket med klubb-logo og i klubbens friske farger!
Årets kanskje viktigste julegaver til glade basket supportere og spillere finner du her:

Bestill supporter- og treningstøy fra NIF Basket

Første frist for bestilling er 10/12/2016. Alle bestillinger mottatt før denne dato er garantert levering før jul 2016.

Dette må du huske på:
1. Skjemaet summerer ikke under veis, så skriv opp hva produktene koster og summer selv før du sender inn din bestilling.
2. Bestillinger av produkter med navn er bindende, dobbeltsjekk at du skriver navn og initialer korrekt. Egne skrivefeil refunderes ikke.
3. Du blir informert om tid og sted for levering, NIF Basket leverer ut din bestilling mot fullt oppgjør, kontant eller mot gjennomført vipps-betaling.

Bestill supporter- og treningstøy fra NIF Basket

Comments are closed.