Aktiv på Dagtid

Informasjon om Aktiv på Dagtid – Nesodden

Treningstilbud


Aktiv på Dagtid følger skoleruta

Oppstart for høsten 2017 er torsdag 17.august 2017.

Trening utgår i  høstferien (uke 40, 2.-6.oktober 2017).

Juleferie f.o.m. torsdag 21.desember. 

 

Treningstilbudet

Vårt tilbud inkluderer timer innen yoga, vannaktivitet, quigong, ballspill, golf, styrketrening, Pilates/stretching, og funksjonell trening stående. Se timeplan nedenfor.

 

Aktiv på Dagtid også for 67+

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra både medlemmer og instruktører etter prøveordningen med deltakere 67+. Alle våre treningstimene er nå åpne for pensjonister 67+.

 

Innmelding/utmelding

Møt opp på en aktivitet! Du kan prøve før du bestemmer seg. Dersom du vil fortsette, får du innmeldingskjema fra instruktøren som skal fylles ut og leveres tilbake. Husk å fylle ut alle feltene, og spesielt følgende;

  • fødselsdato (for medlemsstatistikk)
  • epost (for å motta informasjon/faktura.)
  • mobilnummer (for å motta beskjed dersom en time avlyses pga sykdom)

Vi ønsker at Aktiv på Dagtid bidrar til at man kommer tilbake til arbeidslivet. Husk på at ditt medlemskap løper frem til vi mottar skriftlig varsling om utmelding.

 

Priser/Betaling

Som deltaker på Aktiv på Dagtid kan du trene så mye som du vil. Prisen er kr. 250,-/semester for deltakere 18-67 år, og kr. 500/semester for deltakere 67+. Betalingsvarsling sendes via epost for treningsavgiften hvert semester ca. 2 uker etter oppstart, med faktura vedlagt som PDF-fil for betaling i nettbank. Betalingsfristen er 14 dager. 

 

Timeplan

Klikk her for høstens timeplan

Back to Top