Telefon:

1459 Nesodden

Arild Andreassen

(f.o.m. 2.januar 2018)

Ansvarlig for den daglige driften av Nesodden IF. Ansvarlig også for politiattester, Aktiv på Dagtid og Idrettsskole, søknader om tilskudd, samordnet rapportering og lisensregistrering.

Kari Nørbech
Økonomiansvarlig
kari@nesoddenif.no

Kari tar seg av lønn, budsjetter, fakturering (sponsorer, utleie, papirsalg, o.l.) og lagskasser, samt holder overblikk over regnskapet. Vara for politiattester.

Anne Irene Nygård

Foreningssekretær
anne.irene@nesoddenif.no

Medlemsservice er nøkkelordet. Anne Irene besvarer generelle henvendelser via e-post og telefon, oppdaterer medlemsregisteret/andre databaser, fakturerer medlemskontingenter og treningsavgifter, tar imot bookinger av møtelokaler og utleie av NIF-huset, og bistår med påmelding til noen av foreningens arrangementer/aktiviteter ved behov.

Henrik Johansen
Markedsansvarlig
mob 47289538
marked@nesoddenif.no

Vi kan tilby din bedrift en rekke ulike typer annonsering og markedsføring i tilknytning i våre medier og arrangementer. For mer informasjon hva kan tilby din bedrift, ta kontakt!