Telefon:

1459 Nesodden

Bernt Nohr

bernt@nesoddenif.no

Sammen med Kari og Anne Irene svarer Bernt på de fleste spørsmål som angår Nesodden Idrettsforening, eller formidler kontakt til den person/gruppe det gjelder. Ansvarlig for politiattester, Aktiv på Dagtid og Idrettsskole, drift av bygningsmasse, søknader om tilskudd, samordnet rapportering og lisensregistrering.

Kari Nørbech
Økonomiansvarlig
kari@nesoddenif.no

Kari tar seg av lønn, budsjetter, fakturering (sponsorer, utleie, papirsalg, o.l.) og lagskasser, samt holder overblikk over regnskapet. Vara for politiattester.

Anne Irene Nygård

Foreningssekretær
anne.irene@nesoddenif.no

Medlemsservice er nøkkelordet. Anne Irene besvarer generelle henvendelser via e-post og telefon, oppdaterer medlemsregisteret/andre databaser, fakturerer medlemskontingenter og treningsavgifter, tar imot bookinger av møtelokaler og utleie av NIF-huset, og bistår med påmelding til noen av foreningens arrangementer/aktiviteter ved behov.

Henrik Johansen
Markedsansvarlig
mob 47289538
marked@nesoddenif.no

Vi kan tilby din bedrift en rekke ulike typer annonsering og markedsføring i tilknytning i våre medier og arrangementer. For mer informasjon hva kan tilby din bedrift, ta kontakt!